Prijswinnaars kleurwedstrijd

De prijswinnaars zijn bekend!

Vind jij speuren een beetje lastig of houd je er niet van? Doe mee met de sinterklaaskleurwedstrijd!

Haal de kleurplaat op bij één van de deelnemende winkels en lever hem bij het Sinterklaasmuseum Meinesz en Bennesz of het Zwolse Balletjeshuis. Doe dit voor 30 november aanstaande! Je kunt de kleurplaat ook downloaden en uitprinten.

Prijzen

Er zijn verschillende prijzen te winnen met deze leuke kleurwedstrijd, zoals vrijkaarten voor Monkeytown, vrijkaarten voor Djambo, tweede kaartje gratis voor de Vrolijkheid, snoep en nog veel meer leuke prijzen.

Veel plezier!

 

Doe mee met de Sinterklaas Speurtocht in de Zwolse binnenstad

In de binnenstad van Zwolle en in Assendorp hangt bij verschillende winkels een poster aan de deur of etalage met daarop de jongeren van de Fakkelteit en kids reporter Cato die het lied ‘Laten we Lief zijn’ maakten. Vind ze allemaal!

Meedoen?

Op deze pagina staan alle vlogs met daarin een aanwijzing waar een poster hangt. Misschien heb jij de vlogs helemaal niet nodig en zie je ze zo hangen! Vraag papa of mamma of opa of oma of ze je willen helpen!
Maak bij tenminste 1 winkel een selfie van jou en de poster. Stuur je foto(s) en de antwoorden waar volgens jou de posters hangen uiterlijk 1 december naar info@sinterklaaszwolle.nl.

Prijs

Degene die de mooiste selfie heeft en die de juiste winkels weet te raden waar de poster hangt wint een fantastische prijs:
Een seizoenskaart voor het hele gezin van Dinoland!

Dus doe snel mee!

Aanwijzingen waar

posters hangen: