Programma

Om begrijpelijke redenen wijkt een en ander af dit jaar van normaal, Pakjesboot12 komt niet naar het Rodetorenplein en daarmee is de traditionele intocht eigenlijk  vervallen. Helaas dus ook geen parade en eindfeest.

Wat is er dan wel?

Sinterklaas gaat de ether in daarmee digitaal!

Sint Nicolaas gaat hip doen:  Tijdens gestreamde live radio uitzendingen zal hij met zijn side kick met bekende en onbekende Zwollenaren de week bespreken. Daarnaast geven ze reactie over wat er is binnen gekomen in de digitale brievenbus van de Sint.

De eerste uitzending is a.s. zaterdag 14 november om 16:00 tot 18:00. In de studio bij RTV focus ook te zien via deze website. Ook op 21 en 28 november zal hij te gast zijn. Met de laatste uitzending op 5 december de dag voor zijn verjaardag.

Jullie inbreng is daarbij dus gewenst. Zend je bijdrage via deze site bekend gemaakte email adres of per whats-app. En hoor en zie of Sinterklaas misschien jouw inzendingen bespreekt.

Post je inzending in de digitale brievenbus en wellicht wordt dit in de uitzending meegenomen ! Daarnaast zal sinterklaas leuke zwollenaren interviewen, zijn eigen aankomst onthullen en komen er veel verrassingen aan het licht!